Ljubimac "Delija" pomoćnik Prosinečkom u Kajzeriju!

Autor:

Sport

31.12.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde nedavno je postao trener Kajzerija. Prosinečkom će pomoćnik biti nekadašnji golman Zvezde Boban Bajković i miljenik navijača crveno-belih .

Robert Prosinečki

Bajković je radio sa omladinskom i kadetskom reprezentacijom Srbije, a posao trenera golmana je obavljao i u Crvenoj zvezdi. Njegov dobar rad je prepoznat, pa je vreme da se u trenerskim vodama okuša u seniorskom fudbalu.

Crnogorski golman je čak deset godina proveo u Zvezdi (od 2004. do 2014. godine) i odigrao je tačno 100 mečeva, pored Zvezde je još branio za Smederevo, Rad, Lovćen, Srem, Jedinstvo iz Uba, te Lirs i Nefči.

RepublikaFoto: Starsport
Boban Bajković

Azerbejdžanski klub mu je ujedno bio poslednji u karijeri, jer od 2017. godine više nije branio, već se vratio u Crvenu zvezdu, kako bi buduće golmane prvog tima spremao i izvodio na put uspeha. Sada će imati dvostruko zahtevniju ulogu, ali je dobio i veliko priznanje, jer će isto raditi i u reprezentaciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading