STIPE MAJIĆ EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Siniša, slagali su te da sam ti pucao u glavu!

Autor: D. KOKANOVIĆ - P. VUKOVIĆ

Sport

31.12.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom posete Vukovaru ekipa Srpskog telegrafa želela je da se "oči u uči" sretne sa Stipeom Majićem (53), kojeg je Siniša Mihajlović označio kao čoveka koji mu je tokom rata pucao u fotografiju na zidu rodne kuće, ali ga na Badnji dan nismo zateklu u gradu na ušću Vuke u Dunav.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Stipe Majić

Međutim, bili smo uporni i preko prijatelja nekadašnjeg vojnika koji se borio protiv srpske vojske u Vukovaru, ipak smo došli do Majića, koji u ekskluzivnom telefonskom razgovoru za naš list demantuje skoro tri decenije staru priču.

- Mnogo me je zabolelo kada sam u biografskoj knjizi "Božija levica" o Mihajlovićevom životu lažno optužen da sam unišio Sinišinu knjigu i pucao mu u glavu na fotografiji okačenoj na zidu. To je apsolutna laž i treba pitati Mihu ko mu je to ispričao jer nema trunke istine u tome. Nemam razloga da nakon svih ovih godina lažem niti srpske novinare niti bilo koga drugog. Tokom borbenih dejstava u Vukovaru uopšte nisam ni bio u tom delu grada - u prvoj ispovesti za srpske medije otkriva popularni Pipe, koji je kao kao scenarista, reditelj i producent učestvovao u snimanju brojnih filmova i serija o takozvanom Domovinskom ratu i dodaje da bi prihvatio pomirenje sa nekadašnjim, kako on ističe, najboljim prijateljem.

- Siniša i ja samo se videli tru puta nakon završetka rata u Hrvatskoj, i to u Zagrebu, Ljubljani i Udinama, ali se nismo pomirili. Bar ne, još uvek. Ipak, ako bismo se sada videli, verujem da bi došlo do pomirenja iako sam i dalje povređen. Znate, ja sam mu bio najbolji prijatelj, često smo delili dobro i zlo i na neki način sam mu bio uzor. Imao sam popularan kafić Mustang u Vukovaru i diktirao modu. Zajedno smo izlazili, igrali futsal, a u pomenutom kafiću čak sam imao apartman gde smo dovodili devojke koje smo prethodno uspeli da zavedemo. Bila su to neka lepa vremena, a bio sam i rado viđen gost u Sinišinom domu u Beogradu i Novom Sadu - zaključuje Stipe Majić za Srpski telegraf .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading