Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

30.12.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za reprezentaciju Srbije pred sam kraj turbulentne 2019. godine! Red je da se zbiju svi redovi i svi najbolji pozovu pod zastavu za baraž u martu, pa je dogovoren susret selektora Ljubiše Tumbakovića i napadača Real Madrida Luke Jovića, uz posredstvo direktora Vladimira Matijaševića, tokom kojeg su izglađeni svi nesporazumi između njih! Prema tome, Luka Jović se vraća u državni tim Srbije i biće na raspolaganju.

RepublikaFoto: Uefa.com
Palo pomirenje!

Luka Jović je prethodnih dana boravio u Beogradu i taj njegov kratak predah u zbijenom kalendaru Reala je iskorišćen da se najpre sretne i porazgovara sa sportskim direktorom Fudbalskog saveza Srbije Vladimirom Matijaševićem, a potom i sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Sa obe strane, Lukine i ljudi iz FSS, rečeno je sve što je potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i zajednički je zaključak da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo najvažniji cilj.

"Orlovi" imaju samo još jednu šansu da se posle 20 godina nađu na šampionatu Starog kontinenta i zbog toga nemaju luksuz da se odreknu nijednog igrača.

S druge strane i Joviću je potrebna podrška iz FSS-a i Srbije dok se bori za svoje mesto pod suncem u dresu Real Madrida.

RepublikaFoto: Starsport
Povratak u nacionalni tim!

Podsećamo, do spora između napadača Kraljevskog kluba i selektora Tumbakovića je došlo posle utakmice sa Portugalijom na Marakani u septembru, kada je mladi fudbaler napustio bez pozdrava tabor državnog tima, nezadovoljan minutažom.

Ipak, te „smetnje na vezama“ su, na sreću, kratko trajale i Jović se vraća u tabor "orlova" za najvažniji meč, sa Norveškom u Oslu 26. marta.

Sedam utakmica odigrao je Jović u dresu A reprezentacije Srbije i postigao dva gola. Od njega se tek očekuje da zablista u dresu državnog tima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading