Lalatovićev plan za jaču Vojvodinu: Iskusna superligaška imena bi mogla u Novi Sad!

Autor:

Sport

30.12.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi Vojvodina da se vrati na evropsku scenu, daje sve od sebe i za jeseni deo sezone zaslužila je visoku ocenu. Novosađani su prvi deo prvenstva završili na trećem mestu, sa kojeg se vidi Liga Evrope. Ali, da bi se nastavilo u istom ritmu, na Karađorđu kuju planove da se pojačaju u zimskom prelaznom roku, a trener Nenad Lalatović ima napravljen spisak želja. I on je taj svoj spisak doturio, kako je rekao u razgovoru za Dnevnik, svojoj dvojici “deda mrazova”, predsedniku kluba Gajiću i direktoru Bajatoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

A, na listi su trojica vrlo iskusnih igrača.

- Voleo bih da dovedemo Uroša Vitasa (27), ranijeg štopera Rada. Pored njega, na listi je i snažni napadač Javora Momčilo Mrkaić (29), kao i desni bek Marko Petković (27), koji je ranije nosio dres Crvene zvezde. Videćemo šta će se događati po tom pitanju, a još neki dolasci zavisiće od toga ko će od naših sadašnjih igrača izraziti želju da ode - rekao je Nenad Lalatović.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Petković je u Srbiji nosio dresove i kapitenske trake OFK Beograda i Crvene zvezde

Igrač koji je trenutno najbliži da bude prvo zimsko pojačanje Vojvodine je Miljan Vukadinović iz Napretka.

- Posao još nije završen, ali očekujem da će biti postignut dogovor između klubova i da ću se preseliti u Novi Sad. Trebalo bi to da bude novi iskorak u mojoj karijeri. Vojvodina je ponovo u vrhu srpskog fudbala, igra ofanzivno, što meni odgovora, a posebno cenim Nenada Lalatovića, izuzetnog stručnjaka i čoveka - rekao je Vukadinović za Žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading