Pep besan: VAR svako kolo napravi haos!

Autor:

Sport

30.12.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola kaže da je VAR u Premijer ligi napravio zbrku uprkos tome što je njegov tim profitirao od te tehnologije u meču sa Šefild Junajtedom..

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Gosti su na Etihadu postigli gol koji je poništen posle konsultacije sa VAR tehnologijom, a u drugom poluvremenu je sudija Kris Kavana nehotice pomogao Sitiju kod prvog gola Aguera, da bi De Brujne postavio konačni rezultat.

- Već sam mnogo puta rekao da imam ogromnu listu za VAR, svaki vikend je veliki haos. I u drugim utakmicama je bio veliki haos. Nadam se da će sledeće sezone biti bolje - mkaže Gvardiola.


Menadžer Šefild Junajteda Kris Vajlder, čiji tim je pretrpeo prvi poraz na strani ove sezone, bio je znatno frustriraniji.

- Ponovo nam je VAR poništio gol, to je osmi ili deveti put ovog vikenda. Ta situacija ne pomaže igri u kojoj nijanse odlučuju, ali ostaviću drugima da govore o tome jer sam ja već govorio previše - rekao je Vajlder.

Prokomentarisao je menadžer gostiju i prvi gol Sitija.


- Video sam se sa sudijom i bio je iskren u vezi sa time. Svi pravimo greške i verujem da je on sada napravio jednu. Desilo se sve jako brzo - dodao je Vajlder.

Siti je treći na tabeli sa 41 bodom, a Šefild Junajted je osmi sa 29.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading