Igrao rukom, pa se pravi lud: Van Dajk prokomentarisao sporni momenat iz duela sa Vulvsima

Autor:

Sport

30.12.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Liverpula Virdžil van Dajk kaže da njegov tim i dalje može da napreduje iako je u prvom delu sezone u Premijer ligi dominantan i trenutno ima 13 bodova više od drugoplasiranog Lestera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil van Dajk

Posle pobede nad Vulverhemptonom 1:0 Crveni imaju neverovatnih 55 od mogućih 57 bodova, a u kalendarskoj godini jedini put izgubili su od Mančester Sitija 3. januara.

- Osećamo da i dalje možemo da budemo bolji, da igramo na višem nivou, ali ne možemo da se žalimo na poziciju u kojoj se trenutno nalazimo – 2019. godina bila je obećavajuća i nadam se da možemo da nastavimo na isti način. Videćemo gde će nas taj put odvesti, mi ćemo raditi sve kao i do sada - rekao je Van Dajk.


U meču sa Vulvsima Maneov gol prvobitno je poništen, da bi bio priznat posle pregledanja video snimka. Vulvsi su se bunili da je baš Van Dajk u prethodnom delu akcije igrao rukom.

- Moram da pogledam snimak, ne sećam se jasno. Čuo sam da ima pritužbi, mislio sam da misle da je Adam igrao rukom, ali šta da radimo? Utakmica je gotova, odluka donesena, priznali su gol - dodao je Van Dajk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading