Bomba: Partizan želi Boaćija!

Autor:

Sport

30.12.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se polako sprema za početak zimskog prealaznog roka. Crno-beli su već napravili listu želja, a na njoj prednjače fudbaleri Olimpije, čak njih trojica

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Rukovodstvo Partizana namerno je da angažuje desnog beka Erika Boaćija, štopera Franka Makija Banjka i krilnog igrača Stefana Savića, prenosi "Mozzart sport". Ipak, Olimpija je odredila cenu od milion evra za njihovu slobodu.

Krenimo redom, Boaćija u Partizanu vide kao zamenu za Nemanju Miletića koji je dobio dozvoli da napusti Humsku. Transfer afričkog fudbalera označen je kao prioritet.

Njegov saigrač Banjak letos se dovodio u vezu s Partizanom u trenutku kad je srpski klub tragao za rešenjem umesto Strahinje Pavlovića dok je mladi reprezentativac pregovarao sa Lacijem. Kako nije došlo do dogovora Partizana i Rimljana, realizacija je stopirana, ali su u Humskoj nastavili da motre na izdanka Barselonine La Masije i sad kad je Pavlovićev transfer u Monako potvrđen, žele da dovedu zamenu kako bi ga uigravali narednih šest meseci dok ne krenu nove evropske kvalifikacije. Ni to što je meta Partizana Slobodan Rajković ne smanjuje želju da se dovede.

Treći fudbaler Olimpije koji je (bio) po volji crno-belima, Stefan Savić, najmanje je realna opcija. U Humskoj cene njegove kvalitete, ali kako su popunjeni u manevru, angažman 25-godišnjeg ofanzivca nije im prioritet, kao što je bio zanimljiv na prvi pogled. Što ne znači da neće postati, ali dok se prostor ne otvori momak sa austrijskim pasošem teško da može put Humske, iako se i o njemu razmišlja.

Mada su sva trojica stranci, Partizan je spreman da rizikuje i pokuša da angažuje makar jednog, iako je trenutno popunjen kad je reč o kvoti za igrače iz uvoza. Razlog je najava da bi Fudbalski savez Srbije od leta broj legionara mogao po klubu mogao da poveća sa četiri na osam. U tom slučaju bi se tokom proleća rotiralo, uigravalo, spremalo za leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading