Votford ubedljiv protiv Vile, Anćeloti ne zna za poraz - Milivojević asistirao, Palasu samo bod!

Autor:

Sport

28.12.2019

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 20. kola Premijer lige, od 16h odigrana su tri duela, Votford je došao do sedmog boda u poslednja tri susreta protiv Aston Vile 3:0, Everton je upisao i drugi trijumf pod Karlom Anćelotijem, pošto je bio bolji od Njukasla 2:1, dok je Sautempton remizirao sa Kristal Palasom 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Votforda

Poveli su "Stršljenovi" u finišu prvog poluvremena, Dini je pokupio jedan odbitak pred golom gostiju i matirao Hitona za 1:0.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi najpre Votford ostao sa igračem manje, kada je Marijapa zaradio drugi žuti karton nakon jednog neopreznog starta.

Morao je Pirson da uvede štopera Dosona umesto veziste Čalobe, ali to nije zaustavilo domaći sastav.


Igrao se u 63. minut kada je Dinija u svom kaznenom prostoru oborio Daglas Luiz, sudija je pokazao na kreč, a potvrda najstrože kazne stigla je i iz VAR sobe.

O ovoj situaciji će se pričati zato što je Votford akciju, koja je prethodila penalu, odigrao i pored toga što je jedan fudbaler Vile bio na travi. Dini je preuzeo odgovornost i povisio na 2:0.

Sve je postalo jasno na "Vikaridžu" u 71. minutu, kada je na asistenciju Kapuea gol postigao Ismaila Sar, 3:0 i veoma važna tri boda za ekipu Votforda.

Karlo Anćeloti je nakon trijumfa kod kuće protiv Barnlija, na svom debiju, gostovao sa ekipom Evertona na "Sent Džejms Parku".


Poveli su njegovi puleni u 13. minutu, strelac je bio Dominik Kalvert-Luin.

Otišlo se sa 0:1 na odmor, da bi nakon 11 minuta igre u drugom delu Šer poravnao rezultat, na asistenciju Endija Kerola.

Ipak, samo osam minuta je trebalo gostima da vrate prednost, odličan prodor Ričarilsona po desnoj strani, poslao je loptu na drugu stativu, gde se našao Kalvert-Luin, koji postiže drugi pogodak na utakmici.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Anćelotije za 48 sati osvojio šest bodova za svoj novi klub.

Sautempton i Kristal Palas su remizirali, a Luka Milivojević je bio itekako vidljiv na terenu. 

Nakon pet minuta igre u drugom delu, centaršut Milivojevića iz slobodnog udarca, koji u gol glavom pretvara Tomkins za 0:1 na "Sent Merisu".

Ipak, Sautempton stiže do poravnanja u 74. minutu, Keli je praktično dodao loptu Ingsu, koji je pobegao odbrani "Orlova" i matirao Guaitu za 1:1.

Do kraja su "Sveci" mogli i da preokrenu rezultat, ali je Guaita uspeo da sačuva mrežu nakon pokušaja Đenepa i Vord-Prausa.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading