Šta to koči Rajkovićev dolazak u Partizan?

Autor:

Sport

28.12.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Rajković je tokom jesenjeg dela sezone trenirao sa Partizanom. Crno-beli su zatim izrazili želju da ga dovedu u svoje redove, pregovori su krenuli, ali za sad dve strane ne mogu da se dogovore oko plate.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Slobodan Rajković

Iskusni štoper je velika želja tima iz Humske. Trenirao je sa crno-belima, direktor Miloš Vazura je istakao da ga trener Miliošević želi, ali... Dogovora još nema jer je zapelo oko 200.000 evra prenosi "Telegraf.rs".

S jedne strane, bivši reprezentativac i iskusni defanzivac traži godišnju platu od 500.000 evra, uz naravno pripadajuće premije i bonuse, što je za 100.000 manje nego što je u početku bio njegov zahtev. Sa druge strane, Partizan nudi Rajkoviću 300.000 evra, jer u Humskoj 1 žele da i pored toga što su dobro zaradili od nastupa u Ligi Evrope i od prodaje Strahinje Pavlovića u Monako, da malo srežu klupske troškove.

Očekuje se da se dve strane nađu negde na sredini, mada i Partizan i Rajković imaju na stolu rezervne opcije. Levonogi štoper je velika želja Peruđe i ima rok do 8. januara da odgovori Italijanima na ponudu koju su mu dostavili pre desetak dana.

Slobodan Rajković je od letos bez kluba, kada se razišao sa Palermom, koji je izbačen u četvrtu ligu Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading