Vulić: Bio bih pesnik da ne igram u Zvezdi!

Autor:

Sport

28.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O fudbalerima često kruže stereotipi da su neobrazovani ili nepismeni, ali vezista Crvene zvezde Miloš Vulić s lakoćom razbija te predrasude. Naime, momak iz Kruševca je otkrio da ima i jako interesantnu kreativnu stranu i da bi, da nije fudbaler Zvezde, najverovatnije bio pesnik.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić

Miloš i danas, kad ima slobodnog vremena, piše pesme.

- Mislim da bih bio pesnik. Volim da pišem pesme. U slobodno vreme često sam to radio. I sada kad imam slobodnog vremena, napišem pokoju pesmu - ispričao je Vulić odgovarajući na pitanja navijača Zvezde.

Oni koji ga verovatno bolje poznaju pitali su ga da li i dalje ima tomos, koji je u šali vozio po Kruševcu.

- Ne vozim, to sam uzeo od prijatelja i bilo je za neki smešan video koji sam postavio na društvene mreže. Sada bih provozao Nemanju Milunovića.

Vezista srpskog šampiona istakao je da mu je najdraži gol u crveno-belom dresu onaj protiv Olimpijakosa u Beogradu, kojim je Zvezda došla do izjednačenja protiv Atinjana, koje je pobedila sa 3:1.

- Podjednako volim i da dajem golove i asistiram. Bitno je da je u službi tima. Najdraži gol za sada je onaj protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona - rekao je Vulić.

Uzor fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana je as Juventusa Kristijano Ronaldo, pre svega zbog radne etike.

- Idol mi je Kristijano Ronaldo. Zbog ponašanja, jer je 24 sata u fudbalu, non-stop trenira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading