Bivši štoper Zvezde je novi trener Sarajeva!

Autor:

Sport

27.12.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još nema zvanične potvrde, mediji u Bosni i Hercegovini nemaju dilemu oko imena novog trenera Sarajeva. Na klupu bordo tima sa Koševa stiže nekadašnji Zvezdin defanzivac Vinko Marinović. On će naslediti legendu kluba i takođe nekadašnjeg Zvezdinog igrača Husrefa Musemića koji je početkom decembra dobio šokanatan otkaz iako je dobro radio i bio prvi na tabeli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Elta HD
Vinko Marinović

Sarajevo je skoro mesec dana bilo u potrazi za novim trenerom, pomijnala su se čak i imena Marka Nikolića, Valtera Zenge i Rista Vidakovića, ali je na klupu došao Marinović koji vrlo dobro poznaje prilike u BH fudbalu.

Marinović je trenersku karijeru počeo u matičnoj Kozari, potom je kratko radio u Kolubari, pa u banjalučkom Borcu, da bi za godinu i po dana rada u mostarskom Zrinjskom ostvario najbolje rezultate i osvojio titulu šampiona Bosne i Hercegovine.

Posle toga je bio selektor mlade reprezentacije BiH, a sada je dočekao najveći izazov u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading