Romin plan za budućnost: Novi ugovor, Totijeva desetka i kapitenska traka za vezistu!

Autor:

Sport

27.12.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nema jasnih nagoveštaja koja pojačanje će stići u Romu ove zime, ali se jasna ambicija Vučice na koji igračima želi da planira budućnost. Jedan od njih je vezista Lorenco Pelegrini kojeg Roma želi da blindira po svaku cenu. Rođen u Rimu, fudbalski odrastao u Trigoriji, Pelegrini je profil igrača u kojem Roma vidi budućeg lidera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco Pelegrini(desno)

Došao je iz Sasuola pre dve i po godine za 10.000.000 evra i vrlo brzo se ustalio u prvoj postavi.

Inter, Juventus i Milan su se pominjali kao zainteresovani klubovi, a Roma pokušava da im za duži period zatvori vrata.

Pelegriniju je ponuđeno produženje ugovor do 2024. godine (aktuelni do 2022.) uz povišicu sa 2.000.000 na 3.000.000 evra godišnje plus bonusi. Takođe, Roma mu nudi i Totijev dres sa brojem deset kao posebnu čast i kapitensku traku u budućnosti.

Trenutno je kapiten Florenci, ali sa velikim šansama da napusti klub, a zamenik je Džeko koji će za koju godinu u penziju. Roma nudi sve samo da bi izbrisala otkupnu klauzulu iz Pelegrinijevog ugovora koja iznosi samo 30.000.000 evra i laka je meta za bogataše sa severa.

Čeka se odgovor Pelegrinija, a lokalni mediji u Rimu gaje optimizam da će on biti potvrdan. Jer, i Pelegriniju je lepo u Romi. Standardan je, redovan na spisku reprezentacije, dok bi u nekom većem klubu rizikovao da izgubi taj status.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading