Rajola želi nestvarnu platu za Halanda!

Autor:

Sport

27.12.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salcburgu su ruke vezane, obeštećenje je propisano klauzulom i više od 30.000.000 evra Austrijanci neće dobiti za tinejdžersku senzaciju Erlinga Halanda. Za najveće klubove Evrope – a samo takvi mogu da uopšte razmišljaju o Halandu – sićušna svota. Međutim, kako na današnjoj naslovnoj strani piše Tutosport neće to biti baš tako lak posao. Pre svega, jer je Halandov menadžer Mino Rajola, a svi znamo koliko je on nezgodan pregovarač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Braut Haland

Pa tako torinski dnevnik piše da italo-holandski menadžer za Halanda traži nestvarnih 8.000.000 evra po sezoni!

Zaista mnogo novca za 19-godišnjeg fudbalera, koji je,  bez obzira na sjajne partije ove jeseni i čak 28 golova na 22 utakmice, ipak još tinejdžer i teško da bi u Torinu imao zagarantovano mesto prvog špica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I on se pita mnogo toga.. Mino Rajola

Ali, s obzirom da će svakako biti jeftin, Rajola ima osnova da traži toliko novca samo na osnovu toga što će Norvežanin izabrati baš određeni klub.

U ovom slučaju Juventus u kojem je najplaćeniji igrač Kristijano Ronaldo sa 31.000.000 evra dok je sledeći na listi Matijs De Liht sa 8.000.000, plus još 4.000.000 dostižna sa svim premijama.

Gonzalo Iguain, Paulo Dibala, Aron Remzi, Adrijen Rabio, Miralem Pjanić... Svi oni bi tako bili ispod Halanda...

Ali slučaj De Lihta svedoči i o želji Juventusa da se isprsi za najtalentovanije mlade igrače Evrope. Delom i zbog toga što se do njih ne može za male pare. A delom i zbog toga što je i njemu baš Rajola menadžer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
I on se dosta dobro opario.. Matijas De Liht

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading