Crveno-beli ostali bez pojačanja: Najbolji igrač Napretka ne dolazi na Marakanu, već ide u Šahtjor!

Autor:

Sport

27.12.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igre bolje nego rezultati i deseto mesto na tabeli Linglong Superlige na kraju jesenje polusezone, ali pokušaji Napretka da se domognu plej-ofa na proleće biće otežani osipanjem kruševačke ekipe. Jedan od najboljih igrača tima Igor Ivanović – koji je bio i meta Crvene zvezde – karijeru će nastaviti u Šahtjoru iz Soligorska, potvrđeno je na sajtu Napretka.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Ivanović

Ivanović je jesenas postigao šest ligaških golova, dva u remiju sa Partizanom od 2:2, imao je pride i četiri asistencije, pa je nije ni čudo što je bio jedan od traženijih igrača iz domaćeg prvenstva. Zvala je Zvezda, zvali su Belgijanci, ali su Belorusi bili najkonkretniji.

Finansijski detalji saradnje nisu objavljeni, ali je Sportski žurnal objavio da će na račun Napretka leći oko 500.000 evra.

U Soligorsku će Ivanovića sačekati i Nikola Antić, bivši bek Rada, Crvene zvezde, Jagodine i Vojvodine, te Zarija Lambulić, nekadašnji štoper novosadskog Proletera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading