Čekam Kolarova i Baneta u Zvezdi!

Autor:

Sport

27.12.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde za tačno 13 dana počeće pripreme za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije, a novi trener Dejan Stanković (41) potvrdio je da bi, ako se steknu uslovi za tako nešto, rado doveo u tim dva iskusna defanzivca Branislava Ivanovića (35) i Aleksandra Kolarova (34). Stanković je sa bivšim i aktuelnim kapitenom "orlova" delio svlačionicu u nacionalnom timu i poručio je da su za njih vrata Marakane uvek otvorena. O interesovanju za Kolarova Srpski telegraf je prvi pisao 20. decembra.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Kada je reč o takvim legendama, realan sam i svestan da su i Bane i Kolarov pod jakim ugovorima sa svojim klubovima. Prvi je kapiten Zenita, a drugi zamenik kapitena Rome. Realnost u ovom trenutku ne dozvoljava da razmišljamo o njima, ali nikad se ne zna. Ako nekada budu poželeli da završe karijere u Zvezdi, vrata kluba su im, dokle god sam ja tu, širom otvorena - istakao je Stanković u jutarnjem programu TV Pink i demantovao navode da želi bivšeg saigrača iz Intera Marija Balotelija.

- Što se tiče Marija, on ostaje u Breši. Njega, kao ni Rikarda Kvarežmu i Zdravka Kuzmanovića nisam niti jednog trenutka razmišljao da dovedem u Zvezdu. Pravo pojačanje ćemo dobiti, ali u stručnom štabu jer bi novi kondicioni trener trebalo da bude Italijan Federiko Panonćini kog dugo poznajem - rekao je Deki.

Jedna od tema bio je i eventualni odlazak prvog golmana Milana Borjana već u januaru.

- Zaista ne znam hoće li nas Borjan napustili ili ne, o tome odlučuje klub. Što se dolazaka tiče, imamo usmene dogovore sa nekim igračima, ali i tu se pita rukovodstvo Zvezde - zaključio je novi strateg prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading