Partizan potpisao prvo zimsko pojačanje!

Autor:

Sport

25.12.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana pre Nove godine stigao je i prvi potpis u Humskoj. Talentovani fudbaler Partizana Uroš Knežević (17) potpisao je profesionalni ugovor sa crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

On je do sada branio boje Teleoptika, a ugovor sa Partizanom potpisao je u društvu generalnog direktora Miloša Vazure.

Knežević će pored ugovora krenuti i na pripreme sa Partizanom, gde će imati šansu da se nametne treneru Miloševiću.

- Skoro sedam godina sam u Partizanu i ovo je zaista poseban trenutak u mom životu. Za prelazak iz Teleoptika u prvi tim Partizana preporučio me je trener Albert Nađ. Želim da što spremniji dočekam prozivku u januaru, znam da sve dalje zavisi isključivo od mene. Priznajem da je sve ovo prijatno iznenađenje i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja stručnog štaba i navijača - rekao je Knežević.

Mladi vezista je jedan od četvorice igrača koji su iz Teleoptika prekomandovani u prvi tim Partizana i koji će ići na pripreme. Pored Uroša Kneževića, šansu da se nametnu treneru Savu Miloševiću imaće i ofanzivni vezista Nikola Čolić, napadač Savo Arambašić i zadnji vezni Miljan Momčilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading