Stanković sprema čistku, evo ko će sve da leti iz Zvezde!

Autor:

Sport

23.12.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković će se tokom zimskih priprema rešiti nekoliko fudbalera Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Novi šef struke ne želi da otpisuje na neviđeno, pa je najavio da će svi da prođu prvi deo priprema u Pafosu.

- Imamo vremena da pričamo o odlascima. Sve koji ostanu hoću da vidim. Idemo svi na prvi deo priprema na Kipar, a posle toga će da usledi selekcija. Tokom 14 dana u Turskoj, imaćemo manji broj fudbalera - istakao je Dejan Stanković.

Kako prenosi Žurnal male su šanse da u drugom delu sezone igrači Crvene zvezde budu Hoze Kanjas, Ribeiro Žander, Milan Jevtović, Srđan Babić, Veljko Simić...

U igri Kanjasa i Žandera evidentirano je toliko propusta jesenas da bi teško Stanković mogao od njih da napravi nešto što nije uspeo Milojević. Neizvesno je šta će da bude sa Van la Parom, logičan korak je rastanak i sa njim, međutim, postoje dve otežavajuće okolnosti. Prva je u činjenici da je u Holanđanina uložen ne baš mali novac samo obeštećenje 1,2 miliona evra i imperativ je da se izvuče deo potrošenog, a druga da je ove sezone već igrao za dva kluba i ne može nigde u Evropu do leta. Mogao bi da pravi transfer samo u zemlje gde lige počinju, reč je o azijskom i skandinavskom području.

Biće interesantno kojim će putem Ričmond Boaći. Tansfer je imperativ zbog smanjenja stranaca i manje gužve u špicu, ali sigurno je da najboljeg stranca u istoriji kluba niko neće terati bez adekvatne ponude. Slična je situacija i oko Mohameda Bena. Odlazak krila Veljka Simića, Milana Jevtovića, a možda i Bena, trebalo bi da oslobodi prostor za forsiranje najboljeg u filijali Željka Gavrića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading