Murinjo brutalno opleo po igraču Čelsija: Takve ne zovu pametnim, imaju drugi naziv koji ne želim da spominjem

Autor:

Sport

23.12.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema Žoze Murinjo smatra da je pregledanje VAR-a u 61. minutu meča odlučilo pobednika u londonskom derbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo teši Sona posle kontroverznog crvenog kartona

Sparsi su izgubili na svom terenu od Čelsija sa 2:0, a dve situacije obeležile su meč – penal za plavce i crveni karton za Hjong-min Sona.

Južnokorejski napadač je nakon duela sa Antoniom Ridigerom nespretno podigao nogu, šutnuo nemačkog štopera, što je ovaj iskoristio i teatralno pao.

- To je presudilo. Da je sudija odmah dao žuti karton Ridigeru, mislim da ne bi usledila ovakva reakcija. Ali kada ste frustrirani, tada može doći do ovakvih emotivnih reakcija. Protiv Evertona Son je plakao zbog onoga što se desilo Andre Gomešu, a sada plače zbog Ridigerovih nekoliko polomljenih rebara - rekao je Murinjo.

Murinja je baš pogodilo, po njemu, Ridigerovo simuliranje.

- U nekim zemljama, poput moje, mi kažemo 'pametan igrač'. Ali u ovoj zemlji (Engleskoj), u koju sam se zaljubio 2004, takve igrače ne zovu pametnim, nego za njih imaju drugačije nazive, koje ja ne želim da spominjem sada. Nadam se da će se Ridiger brzo oporaviti od polomljenih rebara - dodao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading