Konačna odluka u Bajernu pada u nedelju!

Autor:

Sport

21.12.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je jesen završio na trećem mestu u Bundesligi sa četiri boda zaostatka u odnosu na Lajpcig. Ekipa je stabilizovana po dolasku Hansija Flika na klupu, a pobeda nad Volfsburgom učinila je da Bavarci zadovoljni odu na zimsku pauzu.

RepublikaFoto: Starsport
Hans Flik

I dok će igrački uživati u slobodnom vremenu, pred menadžmentom je ozbiljan posao - da obavi konačan razgovor sa trenerom i donese odluku da li će Flik ostati na klupi i nakon leta?

- Očito je da smo vrlo zadovoljni radom Hansija Flika. U pitanju detalji, finese. Sutra ćemo sesti i razgovarati. Tada će saopštiti našu odluku- rekao je posle meča sa Volfsburgom Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bajerna.

Prema nezvaničnim informacijama nije isključeno da Fliku bude ponuđen ugovor do leta 2021. godine. U slučaju da reše da dovedu nekog drugog, Bavarci će pokušati da utiču kako bi Flik ostao u tom novom stručnom štabu.

Salihamidžić je još poručio da bez obzira na povredu Havija Martineza Bajern neće kupovati u januarskom prelaznom roku...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading