NEMCI UHAPSILI I IVANA BOGDANOVA!

Autor:

Sport

28.09.2017

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka policija uhapsila je u Kelnu osam navijača Crvene zvezde, među kojima je i Ivan Bogdanov.

Bogdanov je ranije pravio incidente na stadionima

Osmorica navijača Crvene zvezde, koji se nalaze na listi od 500 potencijalnih huligana, uhapšeni su u sredu u Kelnu iz predostrožnosti.

Ova informacija potvrđena je nemačkom Ekspresu u policiji, a navodi se da nije bilo nikakvih incidenata u gradu.

 

Huligan na evropskom nivou

Isti list navodi da je među uhapšenima i Ivan Bogdanov, koji je poznat kao Ivan Grozni. Nemački list podseća da je Bogdanov pravio incidente u Srbiji, kao i širom Evrope kada je igrala Zvezda, ali i reprezentacija Srbije. On je sa ostalim navijačima uhapšen u jednom stanu u predgrađu Kelna.

Prema najavama, Zvezdu će bodriti oko 5.000 navijača, od čega će polovina doputovati iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja. Ali samo polovina navijača Zvezde ima karte za utakmicu zbog čega je policija u Kelnu u stanju pripravnosti.

2.300 policajaca i vodeni topovi

Više od 2.300 policajaca biće raspoređeno po gradu. Nemačka policija priprema i vodene topove u slučaju da dođe do nereda.

Policija je upozorila nemačke državljane da izbegavaju deo oko stadiona zbog velikih gužvi. Takođe se  navodi da navijači koji nemaju ulaznice ne mogu da priđu stadionu u Kelnu.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde biće odigrana od 19 sati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading