Tadić odbio Junajted zbog Sautemptona

Autor:

Sport

20.12.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Tadić, prilikom transfera iz Tventea 2014. godine, odbio je poziv Mančester Junajteda zbog Sautemptona, otkrio je njegov otac Petar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić izabrao Sautempton

Petar Tadić je priznao da je bio ljut na sina zbog izbora, posebno što mu je velikan sa Old Traforda bio omijeni klub, ali i da sadašnji kapiten Ajaksa nije hteo da pogazi reč u tom trenutku.

- Dušan je mogao da ide u Mančester Junajted i Sautempton. Želeo sam da ode u Mančester kod Luja van Gala, ali je Dušan hteo kod Ronalda Kumana. Nismo to mogli zajedno da rešimo. Mančester je oduvek bio vrhunski klub, ja sam bio njegov navijač. Voleo sam Bobija Čarltona, Džordža Besta, Rajana Gigsa, Pola Skolsa i druge, oduvek su imali vrhunske igrače - rekao je Tadić senior za holandski Voetbal.

On je dodao da je i dalje navijač "crvenih đavola", bez obzira što nisu na istom nivou kao pre.

- Zbog toga sam bio jako ljut na Dušana. Pričali smo tada celo veče, ali na kraju je Dušan rekao da će ionako izabrati Sautempton - objasnio je on.

Tadić je četiri sezone proveo u Sautemptonu, pre nego što se prošle vratio u Holandiju i potpisao za Ajaks, što se ispostavilo kao pun pogodak jer je osvojio "duplu krunu", igrao polufinale Lige šampiona i kasnije zadužio kapitensku traku slavnom kluba iz Amsterdama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading