Sada i zvanično: Još jedan Srbin u Pireju!

Autor:

Sport

19.12.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Čumić je i zvanično novo pojačanje Olimpijakosa. Mladi krilni napadač, kojeg su hteli srpski velikani Crvena zvezda i Partizan, stigao je iz Radničkog iz Niša za obeštećenje od 500.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Olimpijakosa

Čumić je prošao lekarske preglede i stavio paraf na višegodišnji ugovor sa gigantom iz Pireja. Odmah nakon potpisa vratio se za Beograd, a do kraja sezone će igrati na pozajmici u Radničkom.

U poslednja 24 časa posao Olimpijakosu je pokušao da pokvari najžešći rival za titulu PAOK, koji je poslao zvaničnu ponudu, ali je Čumić ipak potpisao za klub iz BPIreja.

- Srećan sam što sam došao najveći grčki tim Olimpijakos. Razgovarao sam sa svojim vrlo dobrim prijateljem Lazarom Ranđelovićem i on mi je rekao sve najbilje o timu. Nisam razmišljao ni o čemu drugom, uprokos činjenici da se PAOK umešao u moj transfer, jer sam već sve dogovorio sa Olimpijakosom. Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri i pokušaću da ispunim očekivanja ljudi koji su me doveli - poručio je Čumić.

Nikola Čumić je ove sezone zabeležio 16 nastupa za Radnički iz Niša, postigao četiri gola i ostvario jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading