Brutalna kazna za Kosanovića i Bondžulića zbog klinča u Ivanjici!

Autor:

Sport

18.12.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Radničkog iz Niša i ivanjičkog Javora Milorad Kosanović i Igor Bondžulić suspendovani su na šest mečeva u Ling long Superligi zbog svađe na konferenciji za novinare posle meča dva tima u Ivanjici pre nekoliko nedelja.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Pod obrazloženjem da su davali „neprimerene izjave u sredstvima javnog informisanja“, pa će u narednih šest mečeva biti na hlađenju.

Bondžulić će propustiti duele sa Mladosti, Radom, Spartakom, Radnikom, Čukaričkim i TSC-om, dok će Kosanoviću biti zabranjeno da se pojavi u restriktivnom prostoru na mečevima sa Čukaričkim, Vojvodinom, Inđijom, Partizanom, Mačvom i Napretkom i to sve u periodu od mesec dana (15. februara do 14. marta).

Osim Igora Bondžulića i Milorada Kosanovića, Disciplinska komisija kaznila je Partizan 250.000 dinara zbog, kako je navedeno, „neprimerenog i uvredljivog skandiranja navijača protiv organa FSS“ na meču sa Inđijom, korišćenje pirotehnike na meču sa Napretkom koštalo je Vojvodinu 500.000 dinara, dok prvoligaš Novi Pazar mora da plati 200.000 dinara, zbog izjava u sredstvima javnog informisanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading