Jedan od najvećih transfera u istoriji Partizana: Pavlović potpisao!

Autor:

Sport

17.12.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je gotovo, Strahinja Pavlović je od ovog utorka novi fudbaler Monaka, a igraće do leta u Partizanu kao pozajmljen igrač od "Kneževa".

RepublikaFoto: Starsport
Pavlović potpisao

Tokom pre podneva Pavlović je prošao sve lekarske preglede i posle toga je dato zeleno svetlo da se ugovor potpiše. Mladi štoper se obavezao na pet i po godina vernosti Monaku, a Partizanu će pripasti 10.000.000 evra na ime transfera, ali uz bonuse ta suma može da naraste za još 3.000.000 evra.

Ukoliko Pavlović odigra više od 20 utakmica crno-belima će pripasti bonus od dva miliona evra, a ukoliko Monako izbori učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, klub iz Humske 1 dobiće još milion evra.

Monako igra utakmicu Kupa Francuske, pa će klub tek kada prođe taj meč obznaniti da je završen posao oko dovođenja Pavlovića, koji je u Kneževini od ponedeljka pre podne, zajedno sa menadžerom i predstavnicima Partizana.

Transfer Strahinje Pavlovića je jedan od najvećih u istoriji Partizana, debelo je premašio prelazak Nikole Milenkovića u Fiorentinu pre dve godine, kada su crno-beli inkasirali 5.100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading