(VIDEO) Meteor udario u Zemlju, Zvezdini fudbaleri kuliraju: Urnebesna predstava Lige šampiona!

Autor:

Sport

17.12.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati američki sajt "Bleacher report" napravio je crtani film o svim učesnicima Lige šampiona pod nazivom "The champions", a u šestoj epizodi serijala meteor je udario u mesto u kome su smešteni igrači svih ekipa koje se takmiče u najelitnijem takmičenju. U humorističnom "crtaću" su prikazani karakteri igrača i trenera, a u zanimljivom videu su se našli i Zvezdini fudbaleri.

RepublikaFoto: youtube.com/Bleacher Report
Marko Marin i El Fardu Ben

Autori crtaća su verno prikazali dvojicu igrača crveno-belih, Marka Marina i El Fardu Bena, koji su, za razliku od ostalih, ravnodušno odreagovali na udar sa neba.

- Ne znam zašto su se svi uzbudili - pita Marin Bena dok pimpluju loptu i dobacuju se, a ovaj mu odgovara:

- Da, za nas je ovo kao da igramo utakmicu kod kuće.

Autori crtaća su, naravno, na ovaj način, želeli da prikažu Marakanu kao "pakleno" mesto, uporedivši domaće utakmice Zvezde sa postapokaliptičnim prizorom kakav je u crtaću.

A kako su situaciju hteli da iskoriste Jirgen Klop, Pep Gvardiola, Serhio Ramos, ali i učesnici drugog elitnog takmičenja fudbaleri Mančester junajteda pogledajte u snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading