Prodali ga za sitniš, sad žele da ga vrate za ogroman džak novca!

Autor:

Sport

15.12.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti se uključio u trku za Džejdona Sanča. Ne bi bilo nikakvo čudo, njega žele i Junajted i Liverpul, ali upravo je engleski reprezentativac napustio "Etihad" pre par godina jer nije želeo da čeka šansu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejdon Sančo

Plan "Građana" je da Sančo bude zamena za Sanea koji sigurno odlazi, klub, kako smo i pisali želi da podmladi ekipu, ali i da što više igrača koji su ponikli u školi bude u timu, bez obzira hoće li Gvardiola ostati i naredne sezone.

Podsetimo, Sančo je odbio ugovor sa Sitijem, upravo pravdajući to činjenicom da neće dobijati šansu i bio u pravu. Foden koji je ostao i predstavlja budućnost je startovao samo jednom ove sezone, iako se radi o fantastičnom mladom igraču.


Siti će morati da plati oko 100 miliona evra, na koliko Dortmund procenjuje engleskog reprezentativca. Sančo ima probleme sa disciplinom, sukobljavao se sa trenerom Favrom, kasnio na treninge, kažnjen je sa 100 000 evra. On bi tražio garancije da će igrati, a čini se da bi radije u Junajted.

Recimo i to da je u Dortmund otišao za 9 miliona evra i da realno sada vredi deset puta više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading