Narcis: Solskjer ishvalio samog sebe!

Autor:

Sport

15.12.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer kaže da nijednog trenutka nije sumnjao u svoju sposobnost da vodi Crvene đavole.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer

Junajted je trenutno u seriji od pet mečeva bez poraza, a pobede nad Totenhemom i Mančester Sitijem ućutkale su do tada broje kritičare.

Oduvek sam imao veru da mogu da vodim ovaj klub, ne bih ni uzimao posao da sam osećao da ne mogu jer Junajtedu dugujem iskrenost. Sa fudbalskog aspekta, mislim da mogu da se nosim sa svima taktički i sve što ide uz to, ali imam i sjajan stručni štab koji mi pomaže, nije samo do mene“, kaže Solšer i dodaje:


- Drago mi je što su tu Majkl Karik, Majk Felan i Kjeran MekKena – mislim da sam učinio da i oni osete da mogu da obavljam valjan posao, to se i događa. Zato se nikada nisam plašio da neću moći da se izborim sa svime. Oduvek sam znao da mogu. Stvar je u tome da se ljudi tretiraju na pravi način – da imaš isti odnos sa igračima, sa osobljem, sa svima. Takav sam kao ličnost.

Junajted u nedelju od 15 sati dočekuje Everton, a Đavoli bi eventualnom pobedom došli do petog mesta na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading