Stigla nova ponuda za Sadika, Partizan dao jasan odgovor!

Autor:

Sport

14.12.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije uspeo da se plasira u nokaut fazu Lige Evrope, ali ovih dana u Humskoj ipak imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma i Umar Sadik

Razlog je veliko interesovanje za fudbalere crno-belih i to po veoma pristojnim cenama. Pogotovo se to odnosi na Strahinju Pavlovića koji će u Monako za 10, plus još tri miliona na ime bonusa, koliko će se sliti u Partizanovu kasu.

Ali, interesovanja ima i za Sumu, bez obzira što je produžio ugovor sa Partizanom, za mladog Filipa Stevanovića, ali i za najboljeg strelca crno-belih Umara Sadika. Njegov ugovor Partizan tek treba da otkupi od Rome za 1.6 miliona evra, ali to ne bi trebalo da bude sporno, pogotovo što već sada na adresu crno-belih stižu milionske ponude za odličnog napadača.

Tokom meča sa Astanom, pojavila se informacija da je upravo ovaj kazahstanski klub spreman da izdvoji sedam miliona evra, ali posle utakmice, trener Partizana Savo Milošević je poručio da klub iz Humske neće razmatrati ponude za Sadika ispod 10-15 miliona evra.

Zato ga je verovatno samo nasmejala nova ponuda koja je za Sadika stigla u Humsku.
''Žurnal'' otkriva da je jedan arapski klub ponudio 4.5 miliona, što je Partizan, naravno, glatko odbio.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading