(VIDEO) Ovako je nastala fanstastična koreografija sa stadiona "Karaiskakis"!

Autor:

Sport

13.12.2019

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Olimpijakosa napravili su spektakularnu koreografiju na stadionu svog kluba za meč sa Crvenom zvezdom u šestom kolu grupe B Lige šampiona. Oni su kreirali simulaciju 3D koreografije sa grupom zagrljenih navijača gde sa jedne strane stoje "Delije", a sa druge pripadnici grupe "Gate 7", uz grbove ovih grupa.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Fenomenalna koreografija sa utakmice Olimpijakosa i Crvene zvezde

Sve to nastajalo je farbano u danima pre gostovanja Zvezde ispred stadiona, a grčki navijači su pedantno snimali planiranje i sprovođenje svoje akcije u delo.

Sa snimka koji je objavio grčki klub se vidi da su bile uključene desetine najvernijih navijača, a na podizanju slike Delija i Gate 7 je bila upotrebljena i mehanizacija.

Uz poruku "IDEMO ZAJEDNO" i crveno-bele linije po sektorima, ali i natpise "Delije" i "Oypa 7" upotpunjena je slika koja će navijačima ostati u lepom sećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#UCL nights at G. Karaiskakis! ?⚪️ #Olympiacos #fkcz #zvezda #czv #OLYCZV #Football #Fans #Choreography

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc) on Dec 11, 2019 at 12:18pm PST

Rezultat doduše neće, jer je Zvezda porazom u Pireju 1:0 penalom Jusefa El Arabija u 87. minutu ostala bez evropskog proleća i šesnaestine finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading