Klinsman: Grujić je motor Herte; Srbin odgovorio na pohvale: Šef je legenda, podseća na Klopa!

Autor:

Sport

13.12.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeni srpski reprezentativac Marko Grujić bio se uklopio u sivilo Herte koja je do prošlog kola vezala pet poraza u Bundesligi. Stvarili su krenule s mrtve tačke po Berlince kada je na klupu došao Jirgen Klinsman. Na njegovom debiju protiv Dortmunda video se određeni pomak u igri (uprkos poraz), da bi Stara dama nemačkog fudbala prošlog petka uzela bod nateškom gostovanju u Frankfurtu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Marko Grujić bio je ključni igrač Herte u tom susretu, pošto je postigao gol i zabeležio asistenciju. Pohvale trenera nisu izostale ni tada, niti uoči utakmice protiv Frajburga sutra...

- Ohrabrujem ga da lopta što češće bude kod njega, da pomaže u oblikovanju naše igre, u organizaciji. To mnogo znači timu. Kada Marko ubaci u višu brzinu - to pravi razliku. Za nas je izuzetno važno da on bude u vrhunskoj formi. Sutra protiv Frajburga trebalo bi da napravi još jedan korak u tom pravcu - rekao je Jirgen Klinsman. 

Poznato je kakva je zvezda u igračkim danima bio Klinsman. Njegova slava očito ne prolazi ni u trenerskim...

- Velika je čast da vas trenira Jirgen Klinsman. On je jedno od najvećih imena u nemačkom fudbalu. Podseća me na Jirgena Klopa. Njegovi govori su neverovatni. Uvek je smiren, ima posebnu harizmu. Baš kao Klop. Nije potrebno mnogo toga da govori. Dovoljno je nekoliko reči - uzvratio je Marko Grujić na lepe reči svog šefa.

Mečeve Bundeslige možete pratiti na kanalima Eurosporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading