Višemilionska ponuda za Partizan: Sumu zovu sa Bliskog istoka!

Autor:

Sport

13.12.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Sejdubu Suma potpisao je ovog četvrtka novi ugovor sa klubom iz Humske, ali to nije sprečilo jedan tim sa Bliskog istoka da na adresu crno-belih dostavi ponudu od 3.000.000 evra

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Shvativši da su izgubili benefite kada je Suma stavio paraf na novi trogodišnji ugovor i da više ne važi cifra koja je bila na snazi početkom radne nedelje, a u međuvremenu je Gvinejac odigrao još jedan sjajan evropski meč, klub iz Emirata je danas duplirao obeštećenje.

Na adresu crno-belih je od istog kluba stigla početna ponuda od 3.000.000 evra, koji bi odmah bili isplaćeni klubu iz Humske, a na obeštećenje su ponuđeni i bonusi koji bi bili ostvareni na konto učinka fudbalera u novoj sredini.

RepublikaFoto: Starsport
Zagrljaj Save Miloševića i Sejdube Sume

Baš kao i početkom sedmice, kada su bili u mnogo nepovoljnijoj pregovaračkoj poziciji, iz Partizana su na Daleki istok poslali isti odgovor – Suma nije na prodaju! To je želja trenera Sava Miloševića, koju klub ne želi da rameti, već naprotiv, ideja je, pisali smo već, da se oko Gvinejca i Natha u budućnosti gradi tim crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Gvinejac je sinoć plesao po terenu

Dakle, Suma ostaje u Beogradu bez obzira na ponude drugih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading