Mrkela o Ivaniću: Problem je kada igra sa Marinom, mladi igrači su spremni i nadolaze!

Autor:

Sport

13.12.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je to u finišu jeseni mnogo bolje nego u većem delu mandata u Crvenoj zvezdi. Ali navijači Crvene zvezde i dalje čekaju pravog Mirka Ivanića. Nekadašnji kapiten Vojvodine, plaćen BATE Borisovu 1.300.000 evra, jedan je od onih koji nije mogao da na leđima drži pretažak teret očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić i Mitar Mrkela

Bilo je solidnih partija u kvalifikacijama za Ligu šampiona, asistencija u večitom derbiju, ali... Kao dugogodišnja opsesija rukovodstva i stručnog štaba Mirko Ivanić bi trebalo da bude jedan od barjaktara crveno-belog tima.

- U svakom potezu i na treningu i na utakmicama se vidi da je Mirko Ivanić odličan igrač - jasan je Mrkela.

Problem negde postoji. I to je očigledno.

- Da, postoji. Njegov osnovni problem je što se u postavi, zajedno sa kapitenom Marinom, teško snalazi. Govorim o ozbiljnim takmičarskim utakmicama u Evropi - istakao je sportski direktor crveno-belih.

Zvezda ima još jednu nadolazeću “desetku”, mladog Veljka Nikolića.

- Bilo je planiramo da dobije više minuta. Povredio je preponu na pripremama. Zato je odigrao manje minuta. O ostalim mladim igračima ste već pisali. Gavrić je imao odličan učinak u Grafičaru, biće deo tima na pripremama. Isto tako i Eraković - zaključio je Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Nikolić je debitovao protiv šabačke Mačve u Kupu Srbije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading