Simeone i Konte u ratu za defanzivca Čelsija!

Autor:

Sport

13.12.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije samo madridski Atletiko zainteresovan za levog beka Čelsija Markosa Alonsa, već se u trku uključio i njegov bivši trener iz prestonice Velike Britanije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić i Markos Alonsko u duelu

Španac je pao u drugi plan na "Bridžu", u poslednje vreme ga nema ni u protokolu, pa je jasno da će napustiti "Plavce".

Čelsi je dobio i pravo da pazari u januaru, pa će samim tim moći i da prodaju igrače ponovo, a pored "Jorgandžija" za Alonsa je zainteresovan i Inter.

Antonio Konte je sarađivao sa Špancem u Londonu, imali su odličan odnos, pa se Italijan nada da bi to moglo da ubedi levog beka Čelsija da prihvati ponudu iz Milana.


Poput Atletik, ni Inter nije spreman odmah da otkupi njegov ugovor, ideja "Neroazura" je da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone, koju bi platili 2-3 miliona evra, dok bi u dogovor sa "Plavcima" ubacili opciju da otkupe Alonsov ugovor za 20 miliona evra.

Čelsi želi da proda i zaradi što više, pa navodno ne bi pristali na pozajmicu sa pravom, već sa obavezom otkupa i to za 30 miliona evra.


Videćemo koliko su "Kolćonerosi" spremni da ponude i da li je Inter spreman da poveća svoju ponudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading