Borjan poslao moćnu poruku "Delijama": Bože moj, idemo dalje...

Autor:

Sport

13.12.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je sjajnim odbranama u grupnoj fazi Lige šampiona još jedanput pokazao svoj kvalitet. Crveno-beli su nakon poraza od Olimpijakosa u Pireju završili misiju na međunarodnoj sceni i ostaje im da se preorjentišu na domaća takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Zvezda dočekuje Čukarički u zaostaloj utakmici šestog kola Linglong Super lige Srbije u nedelju, 15. decembra od 15 časova. Lider i aktuelni šampion želi da održi bodovnu razliku u odnosu na pratioce.

Borjan je pozvao navijače da pomognu ekipi.

- Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali Bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i Kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Saigračima i meni bi to zaista mnogo značilo, pa se nadam da će "Delije" ispuniti tribine, napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Mi ćemo sa naše strane na terenu učiniti sve da ih obradujemo novom pobedom i da na jedan lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe- rekao je reprezentativac Kanade.

Iskusni čuvar mreže smatra da je Zvezda u dobroj situaciji u domaćem šampionatu, ali da opuštanja ne sme da bude.

-  Prednost jeste značajna ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače - dodao je Milan Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading