Marin: Žandere, što nas izbaci iz Evrope?

Autor:

Sport

13.12.2019

04:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle eliminacije Crvene zvezde iz evrokupova nakon poraza od Olimpijakosa (1:0) u šestom kolu grupne faze Lige šampiona dva su pitanja koja postavlja svaki navijač Crvene zvezde. Zašto je penal izveo Tomane, a ne Marko Marin i zbog čega je Žander u kobnom 86. minutu igrao rukom i poklonio penal Grcima, koji je u gol pretvorio Jusef el Arabi.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Nijedan od aktera nije se oglasio po ovim pitanjima, ali su kamere zabeležile neke neverovatne detalje poput razgovora Marina i Žandera u kom je izgledalo da bivši reprezentativac Nemačke pita Brazilca zbog čega je igrao rukom.

IMALI ŠANSU

Levi bek mlati rukama i najverovatnije objašnjava da nije bilo komunikacije u zadnjoj liniji, dok se sa Marinovih usana jasno čita da je na španskom rekao: "Molim te" (Por favor), pre nego što je nezadovoljno odmahnuo rukom i u neverici se odaljio od Brazilca. Posle meča Marin je jedva sumirao utiske.

- Naravno da je teško. Nekoliko minuta pre kraja primiti ovakav gol... Teško je objasniti taj penal. Imali smo sve u svojim rukama, da prođemo, a onda primimo onakav pogodak - rekao je Marin i osvrnuo se na učešće u elitnom takmičenju:

- Zavisi šta hoćete da ocenite. Ulazak u Ligu šampiona je pozitivan, rezultati protiv Bajerna i Totenhema nisu. U Pireju smo imali svoju šansu, na kraju nesrećno ispali, pronašili penal i primili taj gol.

MISTERIOZNA PORUKA

Nesrećni Žander i nije davao izjave, a oglasio se misterioznom porukom na Instagramu, citirajući Bibliju.

- Zovi me i odazvaću ti se i kazaću ti velike i tajne stvari za koje ne znaš - napisao je Zvezdin Brazilac.

U komentarima su ga pristalice crveno-belih najstrašnije izvređale.

"Je*em li ti majku, marš iz Zvezde", "Ti si, bre, retardiran. Šta radiš sa rukama i skačeš. Ko još tako ide na loptu, je*em li te glupog", "Majmune jedan, za ku*ac nisi", "Sve ti je*em i živo i mrtvo", samo su neke od poruka koje su "Delije" poslale Brazilcu.

RepublikaFoto: Starsport

Promašeni svi stranci

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je odgovornost za poraz u Pireju i rekao da će otići iz kluba ako uprava proceni da je on krivac.

- Najveća odgovornost je na meni. Predstoje razgovori sa upravom i, ako sam odgovoran, ja ću napustiti klub - rekao je Milojević.

Međutim, strateg crveno-belih ne može biti jedini krivac za evropsku eliminaciju. Stranci koje je dovela Zvezda ispostavili su se kao potpuni promašaji. Kanjas, Garsija, Tomane, Van la Para, Žander... Niko od njih nije pokazao da je dostojan Zvezdinog dresa.

RepublikaFoto: Starsport

Gobeljić gurao Marina da se pokrene

Fudbaleri Zvezde bili su šokirani posle penala koji je skrivio Žander, a potom i zbog primljenog gola. Jedini koji je nešto pokušao da promeni jeste Marko Gobeljić, koji je hteo da pokrene najboljeg igrača Marka Marina. Ali nije vredelo. Svi su bili utučeni zbog događaja iz finiša meča i nije bilo vremena, snage ni koncentracije za reakciju na drugoj strani terena.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović

"Delije": Svi na Čukarički!

Najvatreniji navijači Crvene zvezde nakon neuspeha crveno-belih u Atini poslali su poruku svim pristalicama šampiona Srbije pred duel sa Čukaričkim u 21. kolu Superlige Srbije (nedelja, 15.00).

- Mentalitet! Neka vam ova reč bude u glavi narednih dana! Bez obzira na rezultat u Pireju, zvezdaši slave jesenju titulu ovog vikenda. Ništa na ovom svetu ne može to da nam pokvari - navele su "Delije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sloba

13.12.2019 14:31

Umesto da se pokrije po usima i cuti Marin kritikuje i daje savete. Mars bre iz Zvezde.