Poznati potencijalni rivali omladinaca Zvezde u nokaut fazi Lige šampiona!

Autor:

Sport

12.12.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde napravili su istorijski uspeh plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona. Nakon što su prošli grupu sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosem mladi fudbaleri šampiona Srbije spremaju se za novi izazov.

RepublikaFoto: Starsport
Istorijski uspeh... Omladinci Crvene zvezde

Pred Zvezdinim nadama sada je možda i meč sezone. Za 16. decembar zakazan je žreb parova plej-ofa. Crveno-beli kao jedan od osam drugoplasiranih timova već znaju potencijalne rivale. To je osam najboljih ekipa iz staze šampiona: Šerif, Saragosa, Midtjiland, Derbi kaunti, Porto, Dinamo Kijev, Rendžers i Ren.

Plasman u osminu finala kao pobednici grupa obezbedili su: Real Madrid, Bajern Minhen, Atalanta, Juventus, Liverpul, Inter, Benfika i Ajaks. To je, dakle, društvo kom će se crveno-beli pridružiti ukoliko u plej-ofu budu bolji od svog rivala.

Zanimljivo da se u tom doigravanju igra samo jedan meč, a ono što ne ide naruku srpskom predstavniku jeste činjenica da prednost domaćeg terena ide ekipama iz staze šampiona. Plej-of utakmice biće odigrane 11. i 12. februara.

Nema sumnje da će crveno-beli želeti da izbegnu sudar sa ekipom Porta, koja brani trofej osvojen prošle sezone pobedom nad Čelsijem sa 3:1, dok bi Šerif bez sumnje bio po meri Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading