Marinakis iznenadio sve svojim potezom na poluvremenu!

Autor: Telegraf.rs, Republika

Sport

12.12.2019

16:40 >> 16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Olimpijakosa Evangelos Marinakis silazio je u svlačionicu tokom poluvremena meča protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona!

Evangelos Marinakis

Prvi čovek grčkog velikana odlučio je da tokom poluvremena utakmice sa Crvenom zvezdom napusti ložu i siđe u svlačionicu svog tima, saznaje "Telegraf".

Nije poznato zbog čega je to uradio, da li je svojim pulenima samo želeo da pruži podršku, ili da bude neka vrsta pritiska na protivnike i arbitre, pošto važi i za "opasnog momka", koga su svojevremeno grčke vlasti hapsile zbog sumnje da je nameštao utakmice crveno-belih iz Pireja, ali i zbog navodnih optužbi za krijumčarenje droge.

Često je umeo da ima i brutalne poteze, pa je tako svojevremeno raspustio čitav tim Olimpijakosa nezadovoljan igrama prvog tima.

Bilo kako bilo, Olimpijakos je nakon pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) obezbedio proleće u Evropi pa će narednu kalendarsku godinu započeti u šesnaestini finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading