Španac u redovima Čelsija jasan: Voleo bih nazad u Barselonu!

Autor:

Sport

12.12.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je indirektno Frenk Lampard da će tokom zimskog prelaznog roka pojuriti veliko pojačanje na krilu, što bi izvesno moglo da znači da će Pedru Rodrigezu ovo biti poslednja sezona na Stamford Bridžu. Iskusni reprezentativac Španije je svakako u završnoj godini ugovora s Čelsijem i počev od 1. januara imaće odrešene ruke da bira sredinu bez saglasnosti kluba.

RepublikaFoto: instagram.com/chelseafc
Pedro i Markos Alonso

Ako pitate njega, on bi najviše voleo da se vrati na mesto uspeha – u Barselonu. Sa klubom u kojem je ponikao osvojio je tri Lige šampiona (2009, 2011, 2015) i bio jedan od džokera Barselone koju je s klupe vodio Pep Gvardiola u onoj magičnoj 2009. godini kada je osvojeno šest trofeja!

- To je opcija koja je za mene uvek aktuelna i voleo bih kada bi mi se pružila šansa da se vratim - rekao je Pedro za radio Kadena Ser Katalunja i dodaje:

- Svi znaju šta osećam prema klubu i voleo bih da se vratim. To sam oduvek govorio. Barselona je klub prema kojem osećam posebnu emociju. On predstavlja to što sam ja kao ličnost. Tamo sam preživeo mnogo divnih trenutaka, živeo sam mnogo godina tamo i osećam ljubav svih u domovini - istakao je krilni fudbaler.

Ipak, svestan je i sam Pedro da se to izvesno neće desiti, pošto je prešao zenit karijere i polako ulazi u godine kada treba da razmišlja o poslednjem velikom ugovoru pre odlaska u penziju.

- Samo, ne znam da li taj povratak u Barselonu zavisi od trenera, predsednika ili nekog drugog. Iz njihovog ugla, teško da bi me vratili, ali za mene je to uvek mogućnost - zaključio je razgovor Pedro.

Pedro je od dolaska u Čelsi 2015. osvojio jednu Premijer ligu, Ligu Evrope i FA kup. I dalje nema priče o mogućem produžetku saradnje sa Čelsijem, mada klub iz Zapadnog Londona ima dugogodišnju politiku da igračima preko 30 godina ne produžava saradnju više od jedne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading