Od izgnanika do najpoželjnijeg fudbalera u Humskoj: Partizan završio prvi zimski potpis!

Autor: telegraf.rs

Sport

12.12.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva želja Partizana u zimskom prelaznom roku, inicirana zahtevom trenera Sava Miloševića ovog popodneva je realizovana, pošto je ofanzivni fudbaler Partizana Sejduba Suma postigao dogovor sa upravom kluba da već u januaru potpiše novi ugovor na tri godine.

RepublikaFoto: Starsport
Suma još 3 godine u Partizanu

Gvinejac je postigao dogovor sa čelnicima crno-belih i potpisaće novi trogodišnji ugovor, koji će važiti već od januara 2020. godine, saznaje "Telegraf".

To je epilog dvodnevnih razgovora fudbalera i njegovih agenata sa Upravom Partizana, koja je ispunila želju trenera i uspela da zadrži Sumu, iako je na stolu imao dve konkretne ponude iz Turske, ali i mnogo interesovanja iz arapskog sveta i Kine.

Fudbaleru je pre zvaničnih razgovora i trener Milošević protekle sedmice predočio da ozbiljno računa na njega u budućnosti, da želi da gradi tim i igru Partizana oko njega i Bibrasa Natha.

Gvinejac je ove sezone praktično dokazao da ne samo da nije bio promašena investicija, već da se klub žestoko ogrešio o njega, jer se naprosto nije uklapao u pređašnje koncepcije i ideje trenera. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading