Lože će biti krcate: Stižu skauti Juventusa, Intera, Napolija, Dortmunda, Valensije u Humsku!

Autor: mozzart sport

Sport

12.12.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humska će ugostiti predstavnike nekih od najpoznatijih svetskih klubova na meču sa Astanom koji nažalost neće imati rezultatski značaj.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Teško je proceniti koliko će gledalaca biti na završnom meču grupne faze Lige Evrope, zna se samo da će lože namenjene gostima iz inostranstva biti popunjene.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, dolazak na crno-belih stranu Topčiderskog brda najavili izaslanici Juventusa, Intera, Napolija, Borusije iz Dortmunda, Valensije...

U Beograd je ovih dana stigao predstavnik Monaka, sa zadatkom da uživo isprati Strahinju Pavlovića, čiji su potpis "kneževi" osigurali za 10.000.000 evra i bonuse, ali žele da vide kako se mladi štoper ponaša u svakoj situaciji. Povrh svega, kako odgovara obavezama u meču bez takmičarskog naboja, s obzirom da ni Partizan, ni Astana, nemaju šanse da se kvalifikuju za narednu rundu.

U loži stadiona u Humskoj biće i predstavnik Rome. Očekivano, s obzirom da je Vučica letos poslalala Umara Sadika na pozajmicu u Beograd, a Nigerijac igra najbolju sezonu karijere i očekuje se da uskoro Partizan otkupi njegovo ugovor po ceni od 1.600.000 evra. Dotad, čelnici iz Rome imaju svog čoveka koji prati učinak visokog napadača na svakom meču, pa i na ovom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading