Napredak ima novog trenera: Počastovan sam, zaslužio sam šansu...

Autor:

Sport

12.12.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak je rešio pitanje trenera za nastavak sezone. Kruševljane će sa klupe predvoditi Ivan Stefanović, koji još uvek nema profi trenersku licencu, ali će biti među polaznicima za nacionalnu licencu i moći će da obavlja posao šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Napretka

– Ovo je treći najsrećniji dan u mom životu! Prvi je bio kada sam debitovao za prvi tim, drugi – kada sam dobio dete. Napredak je za mene svetinja, dao mi je ime, jer ko bi uopšte čuo za Peklju iz Pepeljevca, da nisam nosio njegov dres. Zato sam po završetku igračke karijere počeo pod Bagdalom i trenerski posao, postao Napretkov vojnik, učio od kolega koji su šefovali, usavršavao se i mislim da sam sad i zaslužio šansu. I pored toga sam počastvovan, zahvalan klupskim čelnicima i daću sve od sebe da opravdam poverenje. Kada su mi saopštili, suze su mi krenule i evo, ceo dan slavim- rekao je Stefanović za "Sportski žurnal".

Stefanović je nedavno preuzeo Napredak kao privremeno rešenje i u prethodne dve utakmice ostvario pobede protiv Partizana i Mačve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading