Niko ne zna što je Tomane šutirao penal!

Autor:

Sport

11.12.2019

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Degenek i Milan Borjan, fudbaleri Crvene zvezde, prokomentarisali su poraz od Olimpijakosa.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

Zvezda je u poslednjem kolu Grupe B Lige šampiona poražena u Pireju rezultatom 1:0, čime je završila učešće u Evropi ove sezone.

Degenek je posle meča rekao da njegova ekipa nije imala "ubilački instinkt".

- Bog nas nije pogledao, na žalost. Svaka čast njima, mi smo imali naš penal - nismo ga dali. To je razlika, nemamo taj 'kiler instinkt' koji treba da se ima u svakoj velikoj ekipi. Nadam se da će biti bolje, moramo da se osvrenemo na prvenstvo i kup i da sledeće godine opet igramo Ligu šampiona - rekao je Degenek za RTS.

Degenek je upitan da li zna zašto je Tomane izveo penal (koji je promašio u 44. minutu).

- Ne obazirem se na to. Ne znam... Penal je bio na Marinu i to mogu da razumem zašto nije šutirao, ali ne znam mnogo više. Ne znam šta da kažem - dodao je Degenek i konstatovao da "život ide dalje".

Borjan je istakao promašen jedanaesterac kao ključni momenat utakmice.

- Jedna veoma teška utakmica. Igrali smo, da kažem, dobro defanzivno. Falio je taj gol, promašili smo penal. Šta da se radi, dešavaju se ovakve stvari. Idemo dalje. Treba da podignemo glave, da se okrenemo prvenstvu i kupu i da osvojimo duplu krunu ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading