Milojević neutešan: Trebalo je...

Autor:

Sport

11.12.2019

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život - rekao je Milojević posle utakmice u Atini.

Zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 i tako ispala iz Evrope ove sezone.

- Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak... Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu - kazao je Milojević.

On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

- Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika - naveo je trener Zvezde.

Olimpijakos će igrati drugu fazu Lige Evropa, dok su se iz Grupe B Bajern Minhen i Totenhem plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading