Deki Stanković postao profesor!

Autor:

Sport

12.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu dodelio je u sredu nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Dejanu Stankoviću počasnu diplomu fakulteta.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postajanja. Tim povodom na svečanoj sednici koja je održana u amfiteatru Milivoje Matić dodeljena je i počasna diploma fakulteta, koja se godinama unazad tradicionalno dodeljuje.

Ovogodišnji laureat je srpski fudbaler Dejan Stanković, koga je za dobijanje priznanja preporučio ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima.

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta kao i predstavnici srodnih fakulteta iz čitavog regiona. Prethodni dobitnici počasne diplome Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja su Aleksandar Đorđević, Aleksandar Boričić, Božidar Maljković, Vuk Rašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading