Mladenović upozorava Nemce: ZVEZDA JE JAKA, A "DELIJE" BUČNE!

Autor:

Sport

26.09.2017

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je takođe nastupao u dresu Kelna, upozorio je nemačke medije pred susret dva kluba u Ligi Evrope da su crveno-beli jači tim nego što domaćin možda misli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladenović (desno) iz vremena dok je nastupao za Keln

Mladenović je za list "Ekspres" iz Kelna pojasnio pobliže Nemcima šta mogu da očekuju od srpskog kluba u četvrtak.

- Finansijska situacija u klubu se poboljšala i vlada prava euforija. Zvezda se vratila na evropsku scenu posle mnogo godine. Prava je ludnica među navijačima. Sada Zvezda ima jači tim nego kad sam ja bio tamo. Generalno, srpski fudbal je u dobroj poziciji, dva kluba igraju u grupnoj fazi Ligi Evrope, a reprezentacija je nadomak plasmana na Mundijal - pojasnio je Mladenović.

On je dodao i da je jedino Arsenal u ovoj grupi ispred ostalih, dok će BATE, Keln i Zvezda voditi veliku bitku za prolaz u narednu fazu.

- BATE, Keln i Zvezda imaju jednake šanse za plasman u nokaut fazu. Zvezda je najveći klub na Balkanu, sa najbogatijom istorijom i najboljim navijačima. Videćete to i na meču u Kelnu. Biće na hiljade Zvezdinih navijača - upozorava Mladenović Nemce na snagu Crvene zvezde.

Filip Mladenović je morao da odgovori i na pitanje novinara kako je podnosio poraze od Partizana dok je nastupao u redovima gradskog rivala.

- Bilo je baš teško. Nisam izlazio iz kuće po čitavih nedelju dana - rekao je bivši igrač Zvezde i Kelna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading