(VIDEO) Milojević pred Olimpijakos ne zna koliko može da računa na dvojicu startera!

Autor:

Sport

10.12.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se medijima u Atini, gde je pričao o predstojećem meču Crvene zvezde i Olimpijakosa u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvezda oprezno ulazi u ovaj meč

Na početku je istakao da je tim već šest meseci u naponu i da je ovo samo još jedna od velikih utakmica koju Crvena zvezda igra ove jeseni. 

- Velike utakmice su one koje imaju veliku ulog. A ova svakako jeste velika jer se borimo za prolazak u Evropu. Bukvalno šest meseci igramo neprestano, bile si velike utakmice i u julu i u avgistu i ponovo imamo priliku da učinimo nešto veliko za naš klub, za navijače i za Srbiju. Daćemo sve od sebe, ali nemam opterećenje sa te strane. Nismo pokazali u prethodnim mečevima šta znamo, ali verujem da ćemo sutra biti pravi – rekao je Milojević.

Nije želeo mnogo o pojedincima u timu protivnika, jer smatra da je njihova najveća snaga zapravo timska igra. 

- Jak je to tim. Fortunis je odličan igrač ali zbog povrede ga nema. Omar, Valbuena, golman , Podense... Ipak, sada je Olimpijakos timski nastrojen za razliku od nekih vremena kada se oslanjao više na indivodualne poteze –pohvalio je protivnika trener beogradskih crveno-belih.

Bilo je problema sa Ričmondom Boaćijem pred ovaj meč, ali je Milojević istakao da je on spreman za meč. 

- Gotovo da je spreman, samo je pitanje u kojoj meri ću moći da ga koristim sutra uveče. Samo Jovančić ima problema sa povredom, ostali su potpuno spremni. A što se sastava tima tiče, da, imam ga već u glavi i znam ko će na teren sutra.

Na kraju je prokomentarisao i navode nekadašnjih igrača oba kluba, Predraga Đorđevića i Darka Kovačevića, da je ovaj put Olimpijakos favorit.

- Nikada se ne bavim prognozama, ali na stadionu Georgis Karaiskaki Olimpijakos je po pravilu favorit, to nije ništa novo. Ipak, ne opterećujemo se time već želimo pozitivan rezultat sutra uveče - zaključio je Milojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading