(VIDEO) Marin pred Olimpijakos: Nedostajali ste mi, ali došao sam po pobedu!

Autor:

Sport

10.12.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda igra odlučujući meč grupne faze Lige šampiona sa Olimpijakosom u Pireju u sredu od 21 čas, a kapiten crveno-belih Marko Marin je tim povodom govorio sa novinarima.

RepublikaFoto: Republika
Kapiten veruje u svoje saigrače

On je istakao da očekuje veliku podršku navijača na ovom meču, te da njegov tim veruje u proleće u Evropi.

- Jaku podršku daju domači navijali Olimpijakosu, ali dobro smo se spremili i nadamo sr pozitivnom rezultatu –naglasio je kapiten Crvene zvezde.

Smatra da nema većeg motiva za tim od mogućeg prolaska u Ligu Evrope.

- Nema većeg motiva za mene kao igrača od toga da izborim nastavak takmičenja u Evropi – istakao je on i prisetio se svog perioda u klubu iz Pireja.

- Sjajno je vratiti se ovde gde sam ostvario velike uspehe i osvajao trofeje.  Lepo je videti neke stare prijatelje i saigrače, ali za vreme meča samo ću na igru svog tima biti koncentrisan kako bismo proši dalje. Svi bivši timski igrači kao što je Omar su mi dragi i nedostajali su mi, čak i klupski lekar. Ali ponavljam, sutra idemo po pobedu - poručio je na kraju Marin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading