Određen sudija El Klasika!

Autor:

Sport

09.12.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se prvi El Klasiko u ovogodišnjem izdanju Primere, meč u Madridu na programu je 18. decembra. Određen je i glavni arbitar meča, u pitanju je Hoze Hernandez Hernandez. Čovek interesantnog prezimena iza sebe ima već tri duela između Reala i Barselone, sva tri su se završila različitim ishodom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa El Klasika - Serhio Buskets i Luka Modrić u duelu

Prvi je bio onaj u sezoni 2015/16 kada su Madriđani slavili sa 2:1 na Kamp Nou, ali navijači su Hernandeza tada već "obeležili" zbog isključenja Serhija Ramosa i poništenog gola Gereta Bejla.

I u drugom El Klasiku je isključio Ramosa u pobedi Barse na Santijago Bernabeu 3:2, kada je presudio Leo Mesi u sezoni 2016/17.

Rezultatom 2:2 je završen njegov poslednji duel dva rivala, ali ni tada nije moglo bez kontroverzi pošto je Marselo tražio penal, a Real se žalio i na prekršaj u početnoj fazi akcije kod drugog gola Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading