Milunović: Zaslužili smo da izborimo proleće u Evropi

Autor:

Sport

09.12.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović, pred meč poslednjeg kola Lige šampiona protiv Olimpijakosa, veruje da će crveno-beli polusezonu krunisati evropskim prolećem.

RepublikaFoto: Starsport
Smatra da je tim spreman za podvig

- Znamo šta nam donosi ovaj meč, bićemo maksimalno koncentrisani i daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat. Realno, prema svemu što smo prikazali ove sezone zaslužujemo da igramo Evropu - rekao je Milunović za klupski sajt.

Defanzivac Zvezde istakao je da reč umor ne postoji pred susret u Atini, koji će za fudbalere srpskog šampiona biti 35. po redu od jula meseca.

- Ne osvrćemo se na broj mečeva koji smo odigrali do sada, već samo na važnost ove utakmice. Znamo da nas posle Atine očekuje samo još duel sa Čukarickim, pa zaslužen odmor i zato moramo dati maksimum. Ne treba se štedeti i siguran sam da ce ekipa to i uraditi. Psihološka iscrpljenost je u ovom slučaju u drugom planu. Svi mi želimo posle dve godine da Zvezda dočeka proleće u Evropi, izuzetno motivisani idemo u Atinu po pozitivan rezultat.

Atmosfera na stadionu „Karaiskakis“ biće prijateljska, kao i u Beogradu na prvom susretu dva bratska tima, bez obzira na značaj meča.

- Lepo je kad ceo stadion peva istu pesmu, uveren sam da ce atmosfera ponovo biti vrhunska. Podrška navijača ce nam značiti, kao i uvek i nadam se da cemo ih mi obradovati dobrim rezultatom i plasmanom u Ligu Evrope - zaključio je Milunović.

Crvena zvezda je posle pet kola treća u grupi B sa tri osvojena boda, dok je Olimpijakos poslednji sa samo jednim.

Izabranicima Vladan Milojevića dovoljan je i remi za ostanak na ovoj poziciji i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, dok klubu iz Atine odgovara samo pobeda.

Meč između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat u Atini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading