(VIDEO) Novi pogodak Radonjića za rešenu pobedu u derbiju kola!

Autor:

Sport

08.12.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je sada već serija! Treći gol Nemanje Radonjića za Marselj u poslednje četiri utakmice! Nije morao ni ovog puta da bude starter, dovoljno mu je bilo 25 minuta da zatrese mrežu Bordoa u pobedi u derbiju kola – 3:1.

Treći gol Nemanje Radonjića

Ako se tome doda i gol za reprezentaciju Srbije protiv Luksemburga prošlog meseca, može komotno da se konstatuje da se Radonjić napokon probudio i da je počeo da igra kao pre odlaska u Francusku.

Čeka se još da potpuno dobije poverenje trenera Andrea Vilasa Boasa, pa da se nađe i u startnoj postavi Marselja.

A, moćan je tim napravio Portugalac. Jasno je da Marselj po imenima nije najjači sastav Francuske, ali igra odlično i prati, za sada, Pari Sen Žermen na vrhu tabele. Koliko je jak tim sa Velodroma videlo se i večeras protiv Bordoa.

Gosti su vodili na poluvremenu, a na kraju su ostali kratkih rukava. Nije samo preokret u pitanju, već dosta toga govori i statistika. Na kraju meča Marselj je imao 25 udarca na gol rivala, a Bordo – tri.

Nisu ni Žirondinci mačiji kašalj. Došli su u Marselj sa nizom od pet utakmica bez poraza, mada se ne strani slabije snalaze nego u svom domu. Isprsili su se gosti koliko su mogli, čak su i poveli golom Adlija u 31. minutu.

Nije ta lopta u akciji Bordoa bila namenjena njemu, ali je on natrčao na nju na dvadesetak metara od gola i poslao pravu bombu, neodbranjivu za golmana Marselja.

Izdržao je Bordo sve nalete do poluvremena, ali je moćna mašina u belo-plavim dresovima počela da ih opasno gazi. Stiglo je brzo i izjednačenje, Amavi je kod kornera uleteo na peterac i glavom zakucao loptu u mrežu.

Bilo je jasno da će odbrana Žirondinaca, u kojoj je od starta igrao Vukašin Jovanović, teško izdržati do kraja. I na kraju je ispalo da je sama sebi splela svilen gajtan oko vrata.

Pogubili su se štoperi Bordoa kod visokog presinga domaćih, izgubili loptu na ivici šesnaesterca, a Morgan Sanson je poslao raketu pod prečku za 2:1.

Ušao je u 64. minutu u igru Nemanja Radonjić, imao je nekoliko zapaženih poteza, a u 85. minutu i lep slalom pored defanzivaca Bordoa, koji je završio nedovoljno snažnim udarcem, pravo u golmana Kostila. I onda u sudijskoj nadoknadi – gol. Bilo je malo i sreće, ali sreću valja i zaslužiti...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading